OM OSS

Vi i Stray & Co Eiendomsmegling har lang erfaring i bransjen og firmaet har røtter tilbake til 1920 tallet da Jørgen Stray startet som første Eiendomsmegler i Kristiansand.

Vi vet at det å selge bolig er en av ditt livs viktigste beslutninger. Store verdier er involvert og det er derfor viktig at din megler har oversikt og kontroll over prosessen.

Vi liker utfordringer. Når noen benytter oss for å selge boligen sin, tar vi det som en utfordring vi vil mestre. Vi legger betydelig arbeid i utarbeidelse av salgsoppgaver. Ikke bare for din skyld som selger, men like mye for vår skyld. Vi vil oppnå best mulig pris slik at våre kunder kan fortelle om den gode service og oppfølging de fikk hos Stray & co Eiendomsmegling, slik at vi kan få flere gode salgsoppdrag.

Vårt mål er at du skal sitte igjen med en følelse at dette var et trygt og ryddig salg. Vi skal kunne se våre oppdragsgivere i øynene også etter at oppdragene er gjennomført, og vite med oss selv at alt ble gjort for å oppnå best mulig pris. Kjøperen av boligen din skal samtidig være fornøyd med handelen.